Csütörtök, 2024-06-20, 08:38:56
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Milyen böngészőt használsz a játékhoz?
Összes válasz: 8
Naptár
«  Június 2024  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tengeri hadviselés (by zerosdfd)

A tengeri hadviselés nem olcsó mulatság ezért ez inkább pár hónappal a játék indulása után szokott beindulni. Legalábbis ha valaki rendes, optimalizált vízi kastélyokkal akar hadakozni.
Jó ez, mert a világ bármely pontján támadhatunk vízi kastélyokat, ám a világ bármely pontjáról támadhatóak is vagyunk, akár egyszerre több szövetség, sok játékosa együtt!
Tehát vízi kastély esetén előbb-utóbb érdemes komoly védelemmel rendelkeznünk.
Ideális esetben már előre megvan egy naszály és egy másik templomos város és egy teljesen felépített vízi kastély, amibe magát a kastélyt csak a legvégén rakjuk bele.

Védelem:

A vízi védelem elsősorban naszályokból áll, amik minden ellen nagyon szépen védenek, kivéve a mágusok ellen, ezért ezeket templomosokkal kell megerősíteni.
A naszály helyett lehet használni dárdavetőt is ha van, csak ezeket nem tudjuk másik koninensre küldeni ha támogatnánk valakit, illetve egy dárdavető falu megépítése sokkal több ideig tart.

Tornyokkal kapcsolatban annyit kell tudni, hogy 3 kémtorony kell, a többi pedig elsősorban templomos torony legyen, de ha pl sok dárdavetőnk van akkor pl dárdavetőtornyok sem ártanak. A dárdavető persze a lovagra érzékenyebb, de a lovag/fregatt támadás nagyon ritka, most különösen.
Vízi kastélyok esetében, eddig minden világban, minden szövetségben a mottó ez volt:
Nincs olyan, hogy elegendő védelem


Támadás:

A tengeri támadás fő egysége a gálya, ez rombol mindent és egységet is öl, de a naszály ellenében nagyon gyenge, ezért minden gályakastélyhoz hozzá lehet venni egy másik, mágus/fregatt kastély is, aminek értelemszerűen a gályák előtt kell befutnia.
A tengeri támadást legjobb többen csinálni, mivel a védő könnyebben kap támogatókat, így a 2-3 hónap alatt megépített gályáink bizony egy mp alatt elveszhetnek.
Viccek
Hasznos linkek:
Mentett bejegyzések
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)