Csütörtök, 2024-05-23, 03:31:53
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Csatlakoztál már az európai w101-es világhoz?
Összes válasz: 11
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

GYIK (Gyakran ismételt kérdések)

 

Általános GYIK

 

Kitiltanak, ha több accountom is van?

 

A válasz igen, tilos azért másik accountot használni, hogy a saját accountodat támogasd bármilyen módón, akár védekezésben vagy nyersanyag küldéssel. Helyette inkább érdemes új várost alapítani.

 

Ingyenes marad a játék?

 

Igen, azonban pénzért lehet extra dolgokat vásárolni (miniszter, varázstárgyak, stb)

 

Van egy javaslatom, hogyan tudom eljuttatni hozzátok?

 

Menj a Suggestions Section-re a forumban, és oda beírhatod a javaslatod (persze csak angolul). Ne feledd el előtte használni a kereső funkciót, hátha már más feltette a javaslatod.

 

Találtam egy bugot, hibát a játékban, most mit csináljak?

 

A Bugs Section-be beírhatod a problémád. Lehetőleg minden információt adj meg a hibával kapcsolatban, és persze szintén használhatod a keresőt, hátha már másnak is volt hasonló problémája.

 

Gyakran villog a képernyőm.

 

Ez akkor fordul elő, ha az oldal két fülön is meg van nyitva egy böngészőben. Ezenkívül előfordulhat akkor is, ha régebbi Java van felintstallálva a gépen. Egyszerűen csak frissítsd!

 

Játékbeli GYIK

 

Hogyan növeljem a nyersi termelést?

 

Több favágólak, kőfejtő és vasbánya építésével a megfelelő nyersanyag lelőhely mellé, így 25% növelheted a termelést lelőhelyenként. A kunyhók is fokozzák a termelést, ha közvetlen az épületek mellé építed. Ezenkívül mind a 4 nyersanyag van speciális épülete, amely akár 70%-kal is tudja növelni az adott épület termelését (Favágómalom, kőműves, malom, öntöde).

 

Vakációra megyek, mit tegyek most?

 

2 módja van, hogy megoldd a problémát. Egyrészt vehetsz egy béke gömböt foundért, és így nem tudnak megtámadni. Másrészt megkérhetsz valaki mást, hogy kezelje az accountodat. Ehhez nem kell jelszót megadni, elég, hogyha a beállításoknál a helyettes távollét idején fülnél megadod a helyettesed nevét. A helyettesed nem tud másokat megtámadni, elhagyni a városodat vagy kereskedni, viszont a fundodból kölhet, hogyha be van pipálva ez a funkció! Ezenkívül még arra is oda kell figyelni, hogy csak az általad játszott napok 50%-ában tudsz helyettest kérni! Vagyis, ha már 30 napot játszottál, akkor csak 15 napra kérhetsz helyettest.

 

Milyen egységeket gyártsak?

 

Ha ez az első városod, akkor berzerkereket érdemes. Néhány barakk és kiképzőhely kell hozzá. Ha már van néhány egységed, el is kezdheted a portyázást, ahol aranyat is szerezhetsz. Kb 15 berzi kell az 1-es kazamatához, 50 az 1-es szintű szörnyhöz.

 

Hogyan tudok másokat megtámadni?

 

Csak akkor tudsz másokat megtámadni, hogy már van kastélyod, de ez egyben azt is jelenti, hogy téged is tudnak támadni, sőt el is foglalhatják a kastélyod!

 

Mi történik, ha elvesztem az összes városomat?

 

Újrakezdhetsz egy másik helyen, az arany, a varázstárgyak és a kutatások megmaradnak!

 

Meddig tart a kezdő védelem?

 

7 napig nem tudnak téged kirabolni, viszont hogyha kastélyt építesz, a kezdő védelem megszűnik.

 

Mi az a Play for Free (P4F) Fund?

 

A P4F funddal tudsz vásárolni a játékbeli boltban.

 

Folyton kifosztanak, nem hagynak játszani! Mit tegyek?

 

Legyen egy 10-es szintű holdfénytornyod és egy piacod a szekerek miatt. Mielőtt az ellenfél támadása beérne küldd el a nyersidet egy másik városba, (akár egy szövetségeshez is elküldheted) és miután az ellenfél becsapódott az üres városodba, csak hívd vissza a szekereket. Vigyázz, csak 10 percig tudod visszahívni a szekereket!

 

Ha nem tudod elküldeni, akkor tisztítsd meg!

 

Ha továbbra is támadnak, toborozz néhány íjászt, és egy idő után nem fogja nekik megérni, hogy kiraboljanak, hiszen többet vesztenek, mint amennyi nyersit szereznek.

 

Tudok beszélni más játékosokkal privátban?

 

Igen, tudsz nekik levelet küldeni, vagy chatelni velük. Csak gépeld be /w NÉV ÜZENET (pl /w Ophidian Hello)

 

Hogyan szerezzek aranyat?

 

A legjobb módja a kazamaták kifosztása. Építs néhány barakkot és kiképzőhelyet, majd toborozz berzerkereket. A berzik a legjobbak a portyázásra. Eleinte csak az alacsony szintű kazakra és szörnyekre küldd őket, majd ha lesz több egységed, küldheted a magasabb szintűekre! Hadügy miniszterrel éri meg a legjobban, hiszen így automatikusan elküldi helyetted a portyázásra az egységeket, ha már egyszer beállítottad!

 

Ezenkívül a bérházak termelnek aranyat, ha a közelükbe piacot vagy kikötőt építesz, tovább tudod növelni az arany termelést.

 

Mi a maximális szintje az épületeknek?

 

Minden épület és torony max szintje 10.

Épületek lebontásánál visszakapom a nyersit?

 

Igen, de csak a felét. Hogyha azonban építést vonsz vissza, a teljes nyersi mennyiséget visszakapod!

 

Lehet új városom anélkül, hogy másokét elfoglalnám?

 

Igen, kell hozzá egy báró, 100k fa, 100k kő, 25k vas, 25 k búza és 250 szekér vagy 25 kereskedőhajó. Válassz ki egy üres területet régió nézetben és menj az „új város létrehozása” gombra.

 

Hogyan lehet kijelentkezni a játékból?

 

Kattints a „Lord of ultima” logóra a jobb felső sarokban és utána már ki tudsz jelentkezni.

 

Mi a különbség a kék és a piros városok között?

 

A kék városoknak van kastélya, a pirosaknak nincs.

 

Le tudnak rombolni egy kastélyt?

 

Nem. Ha a kastélyt egyszer megépítették nem lehet teljesen lerombolni.

 

El tudom pusztítani a városom, hogy újrakezdjem a játékot?

 

Igen, a beállítások fiók fülén kell a játék újrakezdése gombra rákattintani. 40 óra után lehet csak aktiválni ezt a funkciót, miután csatlakoztál az adott szerverhez.

 

Hogyan nevezzem át a városom?

 

Kattints a városházára, görgess lefelé a bal sávon és a lap alján át tudod nevezni.

Viccek
Hasznos linkek:
Mentett bejegyzések
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)