Csütörtök, 2024-05-23, 03:04:57
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Csatlakoztál már az európai w101-es világhoz?
Összes válasz: 11
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Szövetség

Információkat szerezhetsz a szövetségedről, a szövetség fülre kattintva a Honlap tetején lévő menüsorban.

Új szövetség alapítása

A szövetség résznél tudsz saját szövetséget alapítani, ha nem tagja egy szövetségnekse, akkor ez a opció elérhető: "Új szövetség létrehozása". Egyszerűen ki kell tölteni a 2 helyet és a szövetség létrehozása -gombra kattinva el is készítetted Saját szövetségedet.

Csatlakozás Szövetséghez

Ha csatlakozni szeretnél egy már létező szövetségbe, meghívóra van szükséged. Ha kapsz egy meghívót jelentést fogsz kapni róla. Mihelyst megkaptad 1 ablak fog felugrani 2 választási lehetőséggel, csatlakozás illetve elutasítás. Ha meghívót kaptál, de már tagja vagy egy szövetségnek előbb el kell hagynod hogy csatlakozhass az újba. Általában hogy meghívót kaphassál kérni kell valakitől, aki már szövetségben van. Ezt a Mind chat ablakban vagy levél írással teheted meg. Ne feled, bármilyen hatalmas is a szövetség mit sem számit ha nincs a közeledben egy másik tag aki rövid időn belül tud segíteni. A szövetség nevére kattintva,néhány infórmációt kaphatsz a szövetség tagjairól, illetve a világranglistán elfoglat helyükről. A szövetség vezetőinek helyezése Jó kiunduló pont ha meghívást szertnél. 

Szövetség számok

A maximálisan megengededt tagok száma 100 játékos. A maximális város szám játékosonként 1.000, így a szövetség maximálisan 100.000 várossal rendelkezhet.

Áttekentés

Profil nézet

Megmutatja a szövetség nevének rövidítését, mennyi taggal rendelkezik, a legmagasabb rangal renelkező játékost, össz pontszámot, átlag pontot, legyőzott ellenfelek számát és rövid leírást a szövetségről. Ez a játékban mindenki számára elérhető. A leírás jó hely felvétellel kapcsolatban ill. hogy kinél lehet érdeklődni.

Hírdetmény és előzmények

Készíts hirdetményt a szövetségnek; a tagok láthatják a közleményeket és az előzményeket. Mik is ezek: meghívott játékosok; játékosok akik kiléptek; kirúgott játékosok; játékosok kiknek szerepe megváltozott (tanoncból->tag); hírdetmények változása; és leírás változások. Ezt az oldal csak tagok láthatják.

Szövetség elhagyása

A hírdetmény és előzményak ablaknál legalúl található egy Szöv. elhagyása gomb.

Meghívók kezelése

Ezen az oldalon lehet meghívni játékosokat, meghívót visszavoni és megnézni hogy mikor fog lejárni a jelentkezési idő azoknál akiknek már el lett küldve a meghívó de még nem fogadták el.
A maximális létszám 100 fő és egyszerre 20 meghívás lehet.

Részletek szerkesztése

Ez a rész teszi lehetővé a Szövetség leirásának módosítását ill. a szövetség feloszlatását. Ennek láthatóságára megfelelő jogokkal kell rendelkezni.

Szövetség oszlatása

A szövetség feloszlatásához kattins a Szövetség gombra a Honlap tetején. Az áttekinés részletek szerkesztése gombra kattintva alul lesz megtalálható a Szövetség feloszlatása gomb.

Diplomácia fül

Engedélyezi más szövetségel a diplomáciai kapcsolatot, ami lehet; szövetséges; megnemtámadási egyezmény; ellenség. Ez csupán csak Információ a játkra tekintve nincs befolyással.

Tagok fül

A tagok fül felsorolja az összes játékost a szövetségen belül. Megmutatja a jelenlegi online státuszt a tagokról akik enegdélyezték ezt az opciót. Online státuszom láthatóvá tétele a szövetség tagjai számára elé kell egy pipa.

Tagok jogainak megjelenítés

Megmutatja megyik joghoz mi tartozik.
Szimbólum Jogok
Megosztott jelentések
Hírlevelek írása és küldése
Szövetségi fórum modelálása, Közlemények és leírás szerkesztése
Átnevezés, Fórumok létrehozása törlése
Meghívok küldése, visszavonása
Diplomácia kezelése
Előléptetés alacsonyabb státuszba lévő tagokat (Saját Státuszig)
Szövetségből való kirúgás
Jogok adása
Szövetség vezetője, helyettes vezető
Szövetség oszlatása

Tag státusz szerkesztése

Engedélyezi a tagok státuszához a megfelelő jogok hozzáadását illetve elvételét.

Fórumok F2

Lehetőségek: nézés, irás (küldés), átnevezés, törlés és létrehozás.

Támadások F1

Támadások felsorolása a szövetség tagjai ellen (Feltéve ha van hadügyminiszter).

Notes

  • 2012 júl. óta, a Szövetséget át lehet nevezni(7 napos átfutási idő van 2 névváltoztatás között)
  • A Szövetség maximális létszáma 100 tag (Ez tartalmazza a folyamatban lévő megívókat is).
Viccek
Hasznos linkek:
Mentett bejegyzések
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)