Csütörtök, 2024-05-23, 02:06:04
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Csatlakoztál már az európai w101-es világhoz?
Összes válasz: 11
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Miniszterrel az élet

 

Azt kell mondjam, hogy a játékban hatalmas előnnyel indul az, akinek van minisztere, főleg, ha mind a négy megvan.  Bár szerencsére havonta kb 1500 forintért bárkinek elérhető, sőt akció esetén még olcsóbban is. Érdemes ezért figyelni az akciókat, általában havi egyszer szokott bankkártyás fizetésekre. Lássuk, mire is jók ezek a miniszterek:

 

4 féle miniszter van, ezek: építési, védelmi, hadügy és kereskedelmi miniszter

Itt csak a legfontosabb funkciókat írnám le, mert a játékban szépen le vannak írva ezek. A különleges funkciókat az arcképekre rákattintva tudod aktiválni.

 

Építési miniszter: Automatikus épületfejlesztés (csak ki kell jelölnöd, hogy melyik típusú épületeket szeretnéd fejleszteni, és szépen a legalacsonyabb szintűvel elkezdi építeni), ráadásul mivel akkor is tudsz építési parancsot kiadni, hogyha kevés a nyersid, vagy nincs szabad helyed, ezért jelentősen segíthet a várostervezésben.

 

Védelmi miniszter: Jelez a szövetségednek, ha téged támadnak. Másrészt beállíthatod az automatikus toborzást, előre meghatározva, hogy összesen miből mennyi kell az adott városban. Bár lehet a toborzásnál is elegendő nyersi nélkül toborozni, viszont ilyenkor csak a max csapaterőig enged. Egyetlen előnye az utóbbi megoldásnak, hogy a miniszter távozása utána is fennáll.

 

Hadügyminiszter: Automatikus portyázás, így annyi aranyra teszel szert, hogy fölösleges a városaidban aranyat termelni+ rengeteg nyersit is nyersz. Időzített támadás, nagyon fontos, főleg több emberes, nagy csatáknál.

 

Kereskedelmi miniszter: Automatikusan továbbküldi vagy megtisztítja a nyersiket. A beállítás kicsit bonyolult, de szerencsére van hozzá leírás. Megjegyzés: ha van az adott városban 10-es holdfénytorony, nyersanyag nem veszhet kárba, mert megtisztítja! Érdemes kőből és fából minden városban 130k-ra beállítani az előirányzott mennyiséget, hiszen a városházához kellhet a legtöbb nyersi, és így mindig lesz elegendő a következő fejlesztéshez. Kastélynál lehet többre állítani a követ, mivel a kastélyhoz sok kell. Raktárvárosnál biztonságképpen érdemes meghagyni bizonyos szállítókapacitást vészhelyzet esetére.

 

Összefoglalva: ha van minisztered, nyugodtan hátradőlhetsz, ihatod a sörödet, hiszen csak a támadásokat, a várostervezéseket és persze olykor a portyák beállítását kell csinálnod. Minden mást a miniszterekre bízhatsz. Így ténylegesen napi fél órából egy virágzó birodalmat hozhatsz létre.

 

Figyelem: a háború és az esetleges bejövő támadások megzavarhatják a sörözésed! :)

 

                                            

Viccek
Hasznos linkek:
Mentett bejegyzések
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)