Csütörtök, 2024-06-20, 08:42:09
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
A fejezet kategóriái
Keresés
Körkérdésünk
Milyen böngészőt használsz a játékhoz?
Összes válasz: 8
Főoldal » Cikkek » Riportok

Világ4 riportjai

Csaby71-gyel készítettem a riportot, a TIR klán vezetőjével, köszönöm neki a lelkes válaszadást:)

1. Honnét jött a szövetség neve?
A szövetség nevét a hivatásom által választottam. A TIR rövidítés sokaknak ismert lehet, akik jártasak a nemzetközi árufuvarozásban. Sok országot bejártam már és most ez a játékbeli virtuális világ van soron.
A TIR jelentése: Transport International Routier

2. Kik az alapítók, mi a szövetség története? Voltak-e nagyobb változások? Akár név, akár személycsere.
A TIR Klánt egyedül alapítottam, de az alapítás után belépő tagok közlül voltak olyan személyek, akikkel szinte baráti lett a viszonyom. Ők segítettek át a kezdeti nehézségeken és vannak akik a mai napig segítik munkámat. Nélkülük nem tartana ott a TIR Klán ahol jelenleg tart! Ezúton is köszönöm nekik és természetesen a többi Tagnak is a kitartó munkát és erőfeszítést, amivel a szövetséget viszik előre! Sajnos mint mindenhol, nálunk is akadtak problémák és bizony voltak változtatások, mind személyi mind belső politika terén.

3. Nevezetes háborúk, csaták más szövetségekkel, játékosokkal.
Természetesen már az elejétől beindultak a csatározások, hiszen ezt a játékot sem kerülik el az olyan játékosok, akik a játékot úgy szeretnék megnyerni, hogy rögtön próbálnak eltiporni mindenkit, ezzel tönkre téve a kezdő játékosok játék élményét! De túl nagy háborúra még nem került sor, hiszen még nagyon a kezdetek kezdetén jár ez a világ. Mindenki helyezkedik, fejlődik, bontogatja szárnyait és próbál ellenállni a fentebb említett játékosoknak. Több kevesebb sikerrel.

4. Kik a szövetségeseitek, van-e akadémiátok?
Vannak szövetségeseink, kikkel hasonló felfogásban próbáljuk játszani ezt a játékot és összefogunk az erőszakosabb szövetségek ellen. Akadémiánk jelenleg nincs és nem is tervezzük. Ennek az oka egyszerű, hiszen ezt a játékot a végén egy szövetség nyerheti meg melynek létszám korlátja 100 fő! Ha lenne akadémiánk az egy másik szövetség kellene hogy legyen. Lennének akik onnan átkerülnének a "fő szövetségbe" de mi lenne a többiekkel? Akik szintén azért küzdöttek, hogy ott legyenek a fináléban! Szerintem az egész "akadémia" csak egy nagy átverés, hogy hitegetve és kihasználva sok kezdő játékost minnél több tag küzdjön egy "fő szövetség" oldalán a semmiért! Ők addig sem lesznek ellenségek alapon!

 

5. Mi kell egy jó szövetséghez?
Erre egyszerű a válasz: nagyszerű Tagok és bizonyos szabályok!

6. Hogyan látod a jövőt a szerveren, a hatalmi viszonyokat?
Ha látnám a jövőt .....
Mindenki a győzelemért küzd. Lesznek akik több és lesznek akik kevesebb sikerrel! Vannak akik a hatalomra törnek és vannak akik a játék megnyerésére. Ez egy stratégiai játék és nem biztos, hogy a puszta erőszak visz előre.

7. Egyéb megjegyzések (pl szövetség hitvallása, érdekes történetek, stb)
A megjegyzések bele vannak építve az előző válaszokba :)
A TIR Klán hitvallása: Semper Fi

Köszönöm a lehetőséget és kívánok sok sikert az oldalhoz!!!
Tisztelettel: Csaby

 

A TIR klán jelenleg a második szövetség a világ4-en 400 ezer ponttal, 12ezres átlagpontszámmal, 35 taggal és 109 várossal.

Kategória: Riportok | Hozzáadta:: emar53 (2013-01-10)
Megtekintések száma: 573 | Hozzászólások: 2 | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Viccek
Hasznos linkek:
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)