Csütörtök, 2024-06-20, 09:40:07
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

Honlap-menü
Belépés
A fejezet kategóriái
Keresés
Körkérdésünk
Milyen böngészőt használsz a játékhoz?
Összes válasz: 8
Főoldal » Cikkek » Cikkeim

Játék történet
Játék történet

Lady Lyanna Királyságunk nincs többé.
Szeretett Sosaria, Számtalan szigetre hullott szét az idők folyamán.Gyászom csillapodott, De gondolataim még csak most irányulnak a jövő felé.
A hatalmas óceánból egy új világ emelkedik fel, Caledonia. Mindenki látja, hogy ez csak egy töredékes árnyéka, mi egykor volt, de úgy gondolom, hírnevét hamvai még mindig őrzik.
Az ország egysítése
Azt mondják, hogy egy új világot, sötétség és félelem nélük csak egy olyan személy tudja összekovácsolni, akiben mind az erő és a bölcsesség megtalálható. Aki egy ilyen hatalmas munkát teljesít példátlan hírnévre és végtelen gazdagságra tehet szert ..
Foglald el helyedet a töténelemben
Te vagy az a személy, akit keresek? Megvan benned a kellő elszántság, hogy meggyógyísd a világot? Be tudod teljesíteni sorodat, hogy egyesítsed hazánkat és egy új királyságot alapíts?
Légy te az új
Lord of Ultima
De légy óvatos, csalók is vágynak az álmunkra és helyükre kell tenni....
Kategória: Cikkeim | Hozzáadta:: emar53 (2013-01-02)
Megtekintések száma: 503 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Viccek
Hasznos linkek:
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)