Szerda, 2024-05-15, 09:06:04
Üdvözöllek Vendég

Lord of Ultima leírások magyarul

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Test category » Test forum » Weboldal (Vélemények az oldalról)
Weboldal
emar53Dátum: Szerda, 2013-01-02, 22:35:54 | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mivel az oldalt csak most fejlesztem, várom az ötleteket, hogy mit szeretnétek látni, vagy miről szeretnétek még többet megtudni. És írjátok meg a véleményeteket az oldalról:) A biztonsági kódot a kódtól bal oldalra lévő enyhén világosabb részbe kell beírni. Ha odakattintasz, meglátod.
 
Csaby71Dátum: Vasárnap, 2013-01-06, 12:23:45 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Tisztelt Oldal Tulajdonos!

Szerintem minden jelenlegi regisztrált és később regisztráló nevében mondhatom, hogy már most tetszik az oldal és köszönöm a sok munkát amit belefektettél és belefektetsz a későbbiekben! Remélem ez nem olyan oldal lesz amely eltűnik majd az idő homályában! Én regisztráltam és nyomon fogom követni az itteni fejlesztéseket és a fórumot!
Remélem eljön az idő amikor:
- a v4-ről is lesznek statisztikák.
- a működő szövetségekről vélemények
- hires vagy hírhedt szövetségek és játékosok smile
- nyílvános feketelista (pl kik kémek, kik árulók)
Mindezek csak ötletek, természetesen az oldal szerkesztője dönti el mit tud vagy mit lát értelmesnek és megvalósíthatónak!
Tisztelettel: Csaby71
 
emar53Dátum: Vasárnap, 2013-01-06, 13:02:40 | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat Csaby71.

- A v4 adatbázisa még technikai okok miatt nem elérhető, remélem ez hamarosan változni fog.
- Terveztem majd a jövőben kisebb riportokat készíteni a nagyobb szövetségekkel, játékosokkal. Nyilván ez attól is függ, hogy mennyi információt lennének hajlandóak megosztani. Viszont a szövetségeknek a hírverés kifejezetten jól jöhet. A játékot alapvetően meghatározza, hogy melyik szövetségbe kerülsz, és ezt az elején elég nehéz eldönteni.
- Ezenkívül még jó lenne, ha kapnánk egy összképet a szerverek állapotáról, az erőviszonyokról, a fontosabb történésekről. Persze ez az info is csak a játékosok által szerezhető be.
- Amolyan "hall of fame"-et is szeretnék létrehozni, ahová a nagyobb csaták kerülnének fel.

Összefoglalva ezekhez a dolgokhoz csak az információs csatornák megnyitásával kerülhet sor, amire hamarosan sort is kerítek. Jelenleg azonban még a fordítások befejezését, leírások folytatását tartom szem előtt.

Továbbra is várom az ötleteket! smile
 
MechosDátum: Hétfő, 2013-02-25, 16:13:15 | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia!

Minimális szabadidőmben szívesen segítek az oldalon! Előre ígérni nem tudok semmit, 10-14 órát dolgozom mostanában egy nap, de a hétvégéken szívesen írok ezt-azt az oldalra, ha az jó. Egészen konkrétan a szkriptekről szeretnék írni a szövetségemnek egyébként is egy összefoglalót (az elterjedtebb szkriptek linkkel, illetve a hozzájuk tartozó weblap fordítása, ahol nem egyértelmű, ott az egyes plusz funkciók leírása). Tudom, hasonló anyag van fent az oldalon, de annál bővebb leírás is elférne.

Magamról: 31 éves jogász vagyok, LoU-val nagyjából egy hónapja játszom. Világ: 4., Szövetség: Moszat. Majd jelezd, hogy érdekes lehet-e a segítségem!

Üdv.:
Levente
 
emar53Dátum: Szerda, 2013-02-27, 01:24:45 | Üzenet # 5
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Levente!

Természetesen szívesen fogadok mindenféle plusz infót, cikket a játékról, és ezáltal köszönöm is a segítséget. Minél több minden kerül fel az oldalra, annál könnyebb lesz mindenkinek a játék is:) Küldök e-mailt, a részleteket már ott bonyolítsuk le.
 
Fórum » Test category » Test forum » Weboldal (Vélemények az oldalról)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Új európai szerver indult w101 névvel, ahová összegyűltek a magyar világok legjobb játékosai egyetlen erős szövetségben. Csatlakozz Te is, ha tagja akarsz lenni annak a csapatnak, ami meghódítja Európát! (Hungarians nevű szövetségünkbe várunk minden magyar játékost, legyen az akár tapasztalt, vagy első világos, kezdő)